Krijg 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

Wie ben ik

Wie ben ik

Welkom op mijn pagina!

Ik ben Imane, dertiger, moslima en mama van 3 kindjes. Ik woon in België, maar niet meer voor lang. Waarom? Binnenkort emigreer ik inshaAllah en dat is eindelijk mogelijk doordat ik heb gekozen om voor mezelf te beginnen. Ik neem jullie mee in mijn reis naar financiële onafhankelijkheid!

Na meer dan 10 jaar werken voor een werkgever besefte ik pas in wat voor ratrace ik leefde. Rennen van hier naar daar, weinig me-time of tijd met mijn gezin, beperkingen, regels en vooral aanpassen.

Iets zei in mij dat er meer is dan dit. Het leven bestaat uit meer dan werken, rennen, belastingen en kosten betalen, moeizaam sparen en beperkt genieten. En dit tot aan mijn pensioen?

No way!

Na een lange research, boeken lezen, cursussen volgen en zoeken naar een andere mogelijkheid kwam ik een bedrijf tegen waarmee ik samen kon werken en die alles kon aantikken wat ik wenste.

Ik heb niet lang getwijfeld en ging ervoor. En wat moet ik zeggen? Ik heb geen seconde spijt gehad! Of jawel... spijt dat ik het niet eerder ontdekt heb.

Door deze business kan ik een passief inkomstenbron opbouwen vanuit huis en dit in meer dan 160 landen.

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen verder helpen die ook meer financiële vrijheid willen en dit in balans tussen gezin en werk.

 

Instagram

Garantie Startpakket

Ongeopende startpakket mag binnen 1 jaar retour worden gestuurd

Garantie producten

30 dagen niet tevreden geld terug garantie op producten

Garantie business

Risicoloos een business starten