Krijg 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

Decide you're not going to stay where you are

Decide you're not going to stay where you are
De pandemie en crisis hebben niet alleen veel negatiefs met zich meegebracht maar ook heel veel positiefs. Kansen.

De kans om terug (kritisch) te kijken naar het leven en om terug naar de essentie te gaan. De kans voor:

Reset
Refocus
Restart

Ik begon mij te realiseren dat we best in een bubbel leefden. En dat die roze bubbel geklapt is. Ik begon de wereld te zien hoe ze werkelijk is. Die vrijheid die we dachten te hebben, was er niet. Het onbezorgde leven, was niet meer zo onbezorgd. Het zekere, was verre van zeker. Tijden veranderen, maar niet alleen dat, ik begon eindelijk terug helder te zien.

Ineens begon ik mij te realiseren dat ik mij er niet meer bij kon neerleggen in die zogezegde levenscirkel. Heel mijn jeugd op school spenderen en voor de rest van mijn leven werken. Vergeet de belastingen niet te betalen, spaar dan wat ervan overblijft en houdt je bezig met vooral consumeren. Beperkte tijd voor reizen, gezin, familie, genieten en rust. En dit tot aan je pensioen?

Wat normaal was of voor sommigen nog altijd is... Leek nu ineens helemaal niet zo mooi en logisch. Het leven moet toch meer zijn dan dit? Wie heeft dit zo bepaald?

Ik besloot om iets te doen. Mijn zoektocht naar HET antwoord was gestart. Ik begon meer boeken te lezen, te zoeken naar financiële mogelijkheden, te connecten met mensen die al uit het systeem zijn ontsnapt,... ik bleef zoeken naar de uitweg.

Tot ik het antwoord vond: Denk anders en wees anders. Zoek naar andere mogelijkheden om uit die ratrace te ontsnappen en verlaat deze zodra je iets hebt opgebouwd. Start dus NU met bouwen. Bouwen aan een eigen toekomst, vrijheid, leven, rust, tijd voor mijn gezin en deen.

Ik ging niet blijven hangen in waar ik stond en klagen over wat me overkwam. Maar beginnen vechten voor waar ik sta, wat ik wil en wat ik zeker niet wil.

Het was tijd voor reset, refocus en restart!

Instagram

Garantie Startpakket

Ongeopende startpakket mag binnen 1 jaar retour worden gestuurd

Garantie producten

30 dagen niet tevreden geld terug garantie op producten

Garantie business

Risicoloos een business starten